Hotnews.ro Ultimul Minut (RSS)

miercuri, 13 ianuarie 2010

Azi, politica văzută de oameni celebrii

Dacă nu citeşti ziarele eşti neinformat. Dacă le citeşti eşti dezinformat.(Mark Twain)

Să zicem că eşti un idiot. Şi să zicem că esti membru al parlamentului. Dar asta înseamnă deja că mă repet. (Mark Twain)

Eu cred că o ţară care încearcă să prospere prin stabilirea de taxe mari, este ca un om care, stând într-o găleată, încearcă să se ridice trăgând de mâner. (Winston Churchill)

Un liberal este cineva care se simte îndatorat faţă de aproapele său, care datorie este de acord să o plătească din banii tăi. (Gordon Liddy)

Democraţia trebuie să însemne mult mai mult, decât doi lupi si o oaie care votează ce să mănânce la cină. (James Bovard)

Ajutorul extern trebuie înţeles ca un transfer de bani de la oamenii săraci din ţările bogate către oamenii bogaţi din tările sărace. (Douglas Casey)

Guvernul este o mare invenţie, prin care toată lumea se chinuie să trăiască pe cheltuiala altora.(Frederic Bastiat)

Dacă tu crezi că sistemul de sănătate este scump acum, stai să vezi cât va costa când o să fie gratuit!
(P.J. O'Rourke)

In general, arta de a guverna constă în capacitatea de a lua cât mai mulţi bani de la o parte de cetăţeni, pentru a o da altora. (Voltaire)

Nici o viaţă, libertate sau proprietate nu este în siguranţă, atâta timp cât aparatul legislativ este în sesiune. (Mark Twain)

Să vorbeşti este ieftin, în afară de atunci când o face parlamentul. (Necunoscut)

Răul inerent al capitalismului este împărţirea neechitabila a bogăţiilor. Bunul inerent al socialismului este împărţirea echitabilă a sărăciei. (Winston Churchill)

Ceea ce are nevoie ţara asta: sunt mai mulţi politicieni fără loc de muncă. (Edward Langley)

Un guvern suficient de mare, încât să-ţi dea tot ce ai nevoie, este suficient de puternic să-ţi ia tot ce posezi. (Thomas Jefferson)

Niciun comentariu: